skip to main
|
skip to sidebar
Christofer Bengtsson
Chef / Matkreatör
onsdag 24 september 2008
Mat.....
Potatis raviolo - karl johan
gris i variation - kaki - äple & salvia sorbet
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Bloggarkiv
►
2009
(1)
►
januari
(1)
▼
2008
(16)
►
november
(2)
►
oktober
(1)
▼
september
(3)
The chef.......
Succé för italiensk lyxkrog med skandinavisk touch...
Mat.....
►
juli
(3)
►
juni
(2)
►
april
(2)
►
januari
(3)
Om mig
Christofer Bengtsson
Lucca, Toscana, Italy
Visa hela min profil
Unga ambitiösa kockar
Vill du jobba på en av dom bästa restaurangerna i Toscana?
Om du vill det, så skicka mig dit CV.
Så tar jag kontakt med dig när vi har en ledig tjänst.
Vänner & kollegor
Baltazar Ristorante & Enoteca
Custom House
Johan Kridih
Kristofer Josefsson kreativ dessert kock
Molskroen
Stefan Holmström
Tenuta San Pietro Ristorante & Hotell
Jag rekommenderar
Geranium
Bagatelle
Joel Robuchon
Restaurant Oscarsgate
Noma